SenseCity

Cryolipolyse in Breda: Bereid je Lichaam Nu voor op de Zomer!

Met het voorjaar in volle gang en de warme zomer in het vooruitzicht, zijn velen van ons bezig met het voorbereiden van ons lichaam voor het aanstaande strandseizoen. Een veelbelovende en doelgerichte optie voor gewichtsverlies in deze periode is cryolipolyse in Breda, ook wel bekend als vetbevriezing. In deze blog gaan we dieper in op de werking van cryolipolyse | vetbevriezing (Bodywizard DUO) en waarom het een uitstekende keuze kan zijn om die hardnekkige kilo’s te verliezen, precies op tijd voor de zomer.

cryolipolyse in breda-sensecity-vetbevriezing-floaten-permsal-magnesium-experience-health-wellness-breda-schoonheidsbehandeling

Vóór de zomer in shape met Cryolipolyse (vetbevriezing) in Breda

Wat is cryolipolyse (vetbevriezing) en hoe werkt het?

Cryolipolyse richt zich op specifieke lichaamsgebieden door vetcellen te koelen, wat leidt tot kristallisatie en afbraak van deze cellen. Het lichaam kan vervolgens op natuurlijke wijze deze dode cellen afvoeren. Dankzij de gevoeligheid van vetcellen voor kou kan dit proces plaatsvinden zonder schade aan omliggende weefsels of de huid.

Een van de grootste voordelen van cryolipolyse, met het apparaat de Bodywizard Duo, is de mogelijkheid om gelijktijdig vet te verminderen op maximaal 4 specifieke probleemzones, zoals de buik, benen, heupen of armen, zonder andere gebieden te beïnvloeden. Dit maakt het ideaal voor mensen die moeite hebben met het verliezen van vet op bepaalde delen, zelfs met een gezond dieet en lichaamsbeweging. 

Verlies snel en veilig vet

Een ander voordeel is dat cryolipolyse niet-invasief is, wat betekent dat er geen naalden, incisies of anesthesie nodig zijn. Hierdoor is er geen hersteltijd, en na de behandeling kun je direct weer aan de slag met je dagelijkse activiteiten. Het is bovendien een veilige procedure met minimale bijwerkingen.

Hoe ziet een cryolipolyse behandeltraject er uit?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren op basis van de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden en de individuele reactie van het lichaam. Over het algemeen zijn er minstens 3 á 4 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat, maar dit kan worden besproken met onze gekwalificeerde professional tijdens een persoonlijke consultatie.

Waarom cryolipolyse in Breda nu voor de zomer?

Met de zomer in aantocht, is het nu het perfecte moment om te overwegen om cryolipolyse te ondergaan. De niet-invasieve procedure biedt niet alleen gerichte resultaten, maar ook het gemak van geen hersteltijd. Om nog betere resultaten te behalen, adviseren we cryolipolyse te combineren met een gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Wil je meer weten over cryolipolyse of direct een consult + behandeling plannen? Onze gekwalificeerde professionals staan klaar om al je vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat voor je op te stellen. Word zomer-ready met cryolipolyse en straal vol vertrouwen!

Maak hier jouw Cryolipolyse Bodywizard afspraak bij SenseCity in Breda.

SenseCity: Jouw Toevluchtsoord voor Opperste Ontspanning

SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Ginneken in Breda, is een health & wellness centrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa’s. We bieden unieke magnesiumbehandelingen die gezond zijn voor lichaam en geest. De combinatie van professionele service en een serene ambiance maakt SenseCity de ultieme bestemming voor jouw ontspanningsreis.

Dus, als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om stress te verminderen, je lichaam te verwennen en je geest te revitaliseren, overweeg dan een magnesiumbehandeling bij SenseCity in Breda. Deze unieke ervaring biedt een zoute oase van ontspanning die je lichaam en geest in harmonie brengt.

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid met magnesium als jouw onmisbare metgezel. Dit veelzijdige mineraal, essentieel voor gezond ouder worden, omarmt de uitdaging van vroegtijdige veroudering met verbluffende resultaten. Magnesium, niet alleen het ultieme schild tegen (huid)veroudering, maar ook een krachtige beschermer tegen stress, schittert als een superkrachtige
Lees verder
In de hectiek van het dagelijks leven is een goede nachtrust van onschatbare waarde. Deze blog onthult het geheime wapen voor betere slaap: magnesium. Duik in de wereld van ontspanning en herstel terwijl we verkennen hoe magnesium je slaap verbetert. En ontdek waarom een magnesiumbehandeling bij SenseCity in Breda jouw
Lees verder
Ontsnap aan de winterblues met onze nieuwste blog over waarom een bezoek aan Sensecity in Breda deze koude maanden een absolute must is. Ontdek hoe magnesium je lichaam en geest verkwikt, en waarom de speciale magnesiumbehandelingen bij SenseCity in Breda de perfecte remedie zijn voor een gezonde en ontspannen winter.
Lees verder
Het is herfst en dat betekent dat de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Terwijl we ons langzaam voorbereiden op de winter, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze gezondheid. Een manier om dat te doen, is door
Lees verder
SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa's. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden. Floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding, en 's werelds schoonste floats dankzij ons
Lees verder
Zo ga je fit en gezond de Zomer in! De Zomer is eindelijk aangebroken. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity