SenseCity

5 tips om fit en ontspannen te blijven in de Zomer – SenseCity

Zo ga je fit en gezond de Zomer in!
De Zomer is eindelijk aangebroken. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer te halen en optimaal te genieten van deze prachtige tijd van het jaar.

5 tips om fit en ontspannen te blijven in de Zomer - SenseCity Breda

Heerlijk, de Zomer is begonnen!

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de zon laat zich volop zien. Dit seizoen biedt talloze mogelijkheden om fit en gezond te blijven. Hieronder vind je vijf tips om het beste uit de Zomer te halen en optimaal te genieten van deze prachtige tijd van het jaar.

  1. Buiten bewegen: Profiteer van het warme weer en de langere dagen door naar buiten te gaan en te bewegen. Ga wandelen, joggen, fietsen of zwemmen. Deze activiteiten zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Ze helpen stress te verminderen en je stemming te verbeteren. Vergeet niet om jezelf goed te beschermen tegen de zon met zonnebrandcrème en beschermende kleding.

  2. Geniet van seizoensgebonden voeding: De Zomer brengt een overvloed aan verse, seizoensgebonden groenten en fruit met zich mee. Maak gebruik van deze kans en vul je dieet aan met heerlijke en gezonde opties. Denk aan sappige watermeloen, knapperige komkommers, zoete aardbeien en kleurrijke paprika’s. Deze voedingsmiddelen zijn niet alleen verfrissend en voedzaam, maar bevatten ook belangrijke voedingsstoffen om je energiek en gezond te voelen.

  3. Ontspan en geniet van de Zomer: Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van het prachtige weer. Ga naar het strand, maak een wandeling in de natuur, organiseer een barbecue in de achtertuin of lees een boek in het park. Het belangrijkste is dat je momenten van rust en plezier inplant, zodat je optimaal van de Zomer kunt genieten en je batterijen kunt opladen. En om de ultieme ontspanning op te zoeken kun je natuurlijk genieten van een dagje health wellness bij SenseCity in Breda.

  4. Prioriteit geven aan slaap: Het warmere weer kan invloed hebben op je slaapgewoonten, maar het is belangrijk om je slaaproutine en met name je magnesium op peil te houden. Zorg voor een koele en comfortabele slaapomgeving, spray elke dag voor het slapengaan magnesiumolie onder de voeten voor een betere nachtrust, vermijd het gebruik van elektronische apparaten vlak voor het slapengaan en probeer een regelmatig slaapschema aan te houden. Een goede nachtrust is essentieel voor je algehele gezondheid en welzijn.

  5. Be mindful: Gebruik de Zomer als een kans om meer mindfulness in je leven te brengen. Neem de tijd om te mediteren, yoga te beoefenen of gewoon bewust te zijn van het moment. Mindfulness kan je helpen stress te verminderen, je emoties beter te begrijpen en meer in contact te komen met jezelf. Maak gebruik van de rustige momenten in de Zomer om te reflecteren en innerlijke balans te vinden.

Wil je graag een dagje ‘self-care’ plannen? Dan hebben we dé perfecte tip voor jou: breng een bezoek aan SenseCity in Breda. Onze unieke Health Wellness biedt een scala aan ontspanningsmogelijkheden om helemaal tot jezelf te komen. En met alle vijf tips in gedachten en jouw bezoek aan SenseCity combineren is de ideale manier om fit en gezond de Zomer in te gaan!

We heten je van harte welkom in onze unieke Health Wellness in Breda. Reserveer nu jouw wellnessdag en ervaar zelf de ultieme ontspanning en energie die de Zomer te bieden heeft.

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid met magnesium als jouw onmisbare metgezel. Dit veelzijdige mineraal, essentieel voor gezond ouder worden, omarmt de uitdaging van vroegtijdige veroudering met verbluffende resultaten. Magnesium, niet alleen het ultieme schild tegen (huid)veroudering, maar ook een krachtige beschermer tegen stress, schittert als een superkrachtige
Lees verder
Met het voorjaar in volle gang en de warme zomer in het vooruitzicht, zijn velen van ons bezig met het voorbereiden van ons lichaam voor het aanstaande strandseizoen. Een veelbelovende en doelgerichte optie voor gewichtsverlies in deze periode is cryolipolyse in Breda, ook wel bekend als vetbevriezing. In deze blog
Lees verder
In de hectiek van het dagelijks leven is een goede nachtrust van onschatbare waarde. Deze blog onthult het geheime wapen voor betere slaap: magnesium. Duik in de wereld van ontspanning en herstel terwijl we verkennen hoe magnesium je slaap verbetert. En ontdek waarom een magnesiumbehandeling bij SenseCity in Breda jouw
Lees verder
Ontsnap aan de winterblues met onze nieuwste blog over waarom een bezoek aan Sensecity in Breda deze koude maanden een absolute must is. Ontdek hoe magnesium je lichaam en geest verkwikt, en waarom de speciale magnesiumbehandelingen bij SenseCity in Breda de perfecte remedie zijn voor een gezonde en ontspannen winter.
Lees verder
Het is herfst en dat betekent dat de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Terwijl we ons langzaam voorbereiden op de winter, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze gezondheid. Een manier om dat te doen, is door
Lees verder
SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa's. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden. Floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding, en 's werelds schoonste floats dankzij ons
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity