SenseCity

Health Wellness: een trend?

Je vraagt je natuurlijk af wat Health Wellness precies betekent. Dat is niet vreemd, want de term komt nauwelijks voor in Nederland.

Wat steeds belangrijker wordt in deze maatschappij, is preventieve wellness; zelf verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid en welzijn. Preventieve wellness draait om het vinden van evenwicht tussen lichaam en geest, om zo blijvend gelukkig en gezond te kunnen functioneren in een prachtig lichaam.

In ons leven, zowel privé als op het werk, streven we altijd naar die balans. We worden voortdurend blootgesteld aan prikkels, ervaren stressvolle situaties, hanteren drukke schema’s en proberen toch tijd voor onszelf te vinden. Dit is uiteraard niet altijd eenvoudig. Meer controle over ons leven kunnen we verkrijgen door meer kennis op te doen over gezondheid, de oorzaken van fysieke en mentale klachten, gezonde voeding en belangrijke bouwstenen zoals het mineraal magnesium.

Het is daarom tijd om je te verdiepen in Health Wellness, dé toonaangevende trend in de wereld van wellness.

Wist jij dat we magnesiumchloride allemaal met ons meedragen, afkomstig uit de oerzee?

Ons lichaam bestaat namelijk voor 70% uit zoutwater. Het meest voorkomende type magnesium in ons lichaam is magnesiumchloride. Net zoals het mineraal kalmeert de zee onze hersenen, spieren en zenuwstelsel. Denk aan de zachte golven, het lopen op het strand, het zien van de horizon en natuurlijk het baden in de zee vol mineralen.

Wat betekent Health Wellness precies?

Bij het Health Wellness & Beauty centrum SenseCity in Breda bieden we unieke wellnessbehandelingen met magnesium, waarmee je optimale gezondheid en welzijn kunt bereiken. Onze unieke behandelmethoden vullen de magnesiumzouten aan op celniveau via huidopname. Hierdoor komt je lichaam en geest weer helemaal in balans. Dit onderscheidt ons van andere wellnesscentra, waar je juist magnesiumzouten verliest door transpiratie. Bij SenseCity ervaar je een parallelle benadering: in plaats van magnesiumzouten te verliezen, neem je ze bij ons op met een magnesiumboost!

We merken dat steeds meer mensen behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning, met zorg en liefdevolle aandacht voor hun gezondheid. Ouders en zwangere vrouwen stellen steeds specifiekere vragen over het ondersteunen van kinderen met magnesium, sporters erkennen de voordelen van magnesium, mensen met reumatische klachten zoeken verlichting, en mensen met een burn-out willen herstellen.

Bij SenseCity vinden we het belangrijk om jou te informeren, inspireren en zelf te laten ervaren wat magnesium voor jouw lichaam kan doen. Zo ontdek je een betere kwaliteit van leven met magnesium, dat je dagelijks kunt integreren in je persoonlijke levensstijl. Hierdoor bereik je zowel fysieke als mentale harmonie met jezelf.

Hoe bijzonder zou het zijn als dit een maatschappelijke beweging wordt?

Als we deze kennis delen en toepassen, kunnen we duizenden mensen in Nederland helpen met onze boodschap. Het zou op scholen moeten worden onderwezen, zodat jongeren al op jonge leeftijd weten wat belangrijk is voor een goede gezondheid. Bedrijven kunnen onze magnesiumbehandelingen gebruiken om ziekteverzuim te verminderen. De (sport)medische branche kan cliënten ondersteunen bij een snel en optimaal herstel. Want magnesium is onmisbaar voor een gezond leven, levenslang.

Deel onze magnesiumkennis met jouw familie, vrienden en kennissen.

Kom samen de kracht van magnesium ervaren bij SenseCity of gebruik Permsal magnesium gemakkelijk thuis, zodat je dagelijks je magnesiumgehalte kunt ondersteunen.

Relax & Recharge – SenseCity Breda

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid met magnesium als jouw onmisbare metgezel. Dit veelzijdige mineraal, essentieel voor gezond ouder worden, omarmt de uitdaging van vroegtijdige veroudering met verbluffende resultaten. Magnesium, niet alleen het ultieme schild tegen (huid)veroudering, maar ook een krachtige beschermer tegen stress, schittert als een superkrachtige
Lees verder
Met het voorjaar in volle gang en de warme zomer in het vooruitzicht, zijn velen van ons bezig met het voorbereiden van ons lichaam voor het aanstaande strandseizoen. Een veelbelovende en doelgerichte optie voor gewichtsverlies in deze periode is cryolipolyse in Breda, ook wel bekend als vetbevriezing. In deze blog
Lees verder
In de hectiek van het dagelijks leven is een goede nachtrust van onschatbare waarde. Deze blog onthult het geheime wapen voor betere slaap: magnesium. Duik in de wereld van ontspanning en herstel terwijl we verkennen hoe magnesium je slaap verbetert. En ontdek waarom een magnesiumbehandeling bij SenseCity in Breda jouw
Lees verder
Ontsnap aan de winterblues met onze nieuwste blog over waarom een bezoek aan Sensecity in Breda deze koude maanden een absolute must is. Ontdek hoe magnesium je lichaam en geest verkwikt, en waarom de speciale magnesiumbehandelingen bij SenseCity in Breda de perfecte remedie zijn voor een gezonde en ontspannen winter.
Lees verder
Het is herfst en dat betekent dat de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Terwijl we ons langzaam voorbereiden op de winter, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze gezondheid. Een manier om dat te doen, is door
Lees verder
SenseCity, gevestigd in het sfeervolle Breda, is een wellnesscentrum doordrenkt met oosterse sferen, geïnspireerd op de weelderige Balinese spa's. Onze missie is om onze gasten een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden. Floaten is daarbij een essentieel onderdeel. Met eersteklas floatcabines, deskundige begeleiding, en 's werelds schoonste floats dankzij ons
Lees verder

Meld je aan voor onze
newsletter

Blijf maandelijks op de hoogte van de
laatste nieuwtjes en akties van ons
Health Wellness centrum SenseCity